اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

برنامه تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری برای امروز جمعه ۲۵ خرداد

مسعود پزشکیان ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹ برنامه «با مردم» را در شبکه یک سیما خواهد داشت. همچنین علیرضا زاکانی از ساعت ۲۲ تا ۲۲:۴۵ به صورت زنده در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری حاضر خواهد شد. در چهارمین روز از پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های ریاست‌جمهوری، میزگرد‌های ۹۰ دقیقه‌ای شبکه‌های یک، دو و سه سیما را روی آنتن می‌برد. شبکه سه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ با سعید جلیلی میزگرد خود را در موضوع سیاسی روی آنتن خواهد برد. شبکه دو از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ میزگرد خود را با موضوع فرهنگی و حضور سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پخش می‌کند و شبکه یک از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ میزگرد اقتصادی را با حضور محمدباقر قالیباف روی آنتن می‌برد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 14
کد خبر: ۲۴۵۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز جمعه برنامه‌های نامزد‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری با روز دوم اجرای میزگرد‌ها کنداکتور بیشتری در اختیار تبلیغات انتخاباتی تلویزیون قرار می‌گیرد.

۲۰ خردادماه آیین قرعه‌کشی برای تعیین جدول زمان‌بندی برنامه‌های کاندیدا‌ها در سازمان صدا و سیما برگزار شد و برنامه‌های انتخاباتی رسماً آغاز شد و تا ۶ تیرماه ادامه دارد.

بر همین اساس برنامه‌های تبلیغاتی امروز (پنجشنبه ۲۳ خرداد) کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری که از رسانه ملی پخش می‌شود به‌شرح زیر است:

برنامه تلویزیونی «صف اول» با حضور حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی از ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در شبکه خبر روی آنتن خواهد رفت.

مسعود پزشکیان ساعت ۱۸:۳۰ تا ۱۹ برنامه «با مردم» را در شبکه یک سیما خواهد داشت.

علیرضا زاکانی از ساعت ۲۲ تا ۲۲:۴۵ به صورت زنده در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری حاضر خواهد شد که این برنامه از شبکه خبر پخش می‌شود.

ادامه میزگرد‌های تلویزیونی

در چهارمین روز از پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های ریاست‌جمهوری، میزگرد‌های ۹۰ دقیقه‌ای شبکه‌های یک، دو و سه سیما را روی آنتن می‌برد. شبکه سه از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶ با سعید جلیلی میزگرد خود را در موضوع سیاسی روی آنتن خواهد برد. شبکه دو از ساعت ۱۹ تا ۲۰:۳۰ میزگرد خود را با موضوع فرهنگی و حضور سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پخش می‌کند و شبکه یک از ساعت ۲۲:۴۵ تا ۲۴ میزگرد اقتصادی را با حضور محمدباقر قالیباف روی آنتن می‌برد.

انتخابات ریاست‌جمهوری دورۀ چهاردهم، روز جمعه ۸ تیرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، هم‌چنین طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، بازۀ تبلیغات نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری از ۲۰ خرداد آغاز شده است و تا ۲۴ ساعت قبل از آغاز رأی‌گیری یعنی ۸ صبح روز ۷ تیرماه ادامه دارد. / انتخاب

مطالب مرتبط
ارسال نظر